Verwarmingssystemen

Bij ons kan je ook terecht voor het plaatsen van verwarmingssystemen.

Een verwarming of CV-installatie op maat van jouw woning en noden. Als onafhankelijk installateur en erkende partner van meerdere merken zoeken we samen het ideaal systeem met oog op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Van advies tot de service nadien.

Met een lage temperatuur en gelijkmatige spreiding van de warmte is vloerverwarming de meest gekozen manier van verwarmen vandaag. Logisch ook. De warme vloer voelt erg aangenaam en is makkelijk te combineren met iedere energiebron.

Daarbovenop hoeft de ketel niet zo hoog te gaan in temperatuur. Vandaar is deze manier van verwarmen een stuk energiezuiniger.

  • Aangename en comfortabele warmte
  • Plaatsbesparend
  • Minder stof
  • Onderhoudsvriendelijk

De vloerverwarmingsbuis wordt ononderbroken rechtstreeks in de chape, onder je vloer geplaatst. Verzelen verzorgt de berekening, installatie en goede werking achteraf.

De klassieker der Vlaamse huiskamers. Bij de installatie van radiatoren houden we rekening met een maximale werking en comfortabele temperaturen in elke ruimte.

  • Snellere opwarming van de ruimte
  • Goedkoper dan vloerverwarming
  • Handig om kleding of handdoeken op te drogen

De radiator is nog ver van afgeschreven maar wordt vooral met het oog op de toekomst steeds minder gekozen voor nieuwbouw.

Kan een radiator verwarmen op lage temperatuur?

Ja, een radiator kan perfect verwarmen op lage temperatuur maar in de meeste gevallen zullen uw radiatoren niet over de juiste wattage beschikken om de kamer op temperatuur te krijgen.

Een defect of onderhoud?

Ons team van vakmensen staat voor je klaar!

Je hebt een defect, je wenst een onderhoud van je verwarmingsketel, je gaat renoveren of bouwen…