Slimme thermostaat

Bij ons kan je ook terecht voor het plaatsen van een slimme thermostaat.

Het intelligent verbinden van toestellen maakt ons dagelijks leven gemakkelijker, comfortabeler en zelfs veiliger.

Bijna iedereen heeft thuis wifi en steeds meer huishoudtoestellen zijn verbonden met het internet. Deze aansluiting op het internet wordt ook wel “The Internet of Things” (“het internet der dingen”) genoemd. Het resultaat: toestellen worden intelligent en kunnen via smartphone of tablet van op afstand bediend worden. Kortom, we kunnen communiceren met onze toestellen, en sommige toestellen wisselen ook onderling informatie uit met elkaar.

Deze intelligente verbinding opent een heel nieuwe wereld van mogelijkheden die ons dagelijks leven gemakkelijker, comfortabeler en zelfs veiliger te maken. Denk maar aan woningbeveiliging via webcams, smart tv’s waarmee je op het internet kan surfen of de draadloze bediening van jouw verlichting en andere huishoudtoestellen. De meeste bedien je gewoon via een app op je smartphone of tablet. Zo heb je jouw woning altijd binnen handbereik.

Dus, waarom niet jouw verwarmingsketel aansluiten op het internet? Op die manier pas je jouw verwarming en warm waterproductie precies en flexibel aan naar je noden. Hierdoor zal je meer energie besparen, wat ook voelbaar zal zijn op jouw energiefactuur.

Programmeerbare kamerthermostaat om bewuster om te gaan met uw energieverbruik. Jouw wifi-gestuurde verwarmingsketel staat in verbinding met het internet dankzij een wifi-poort.

Energiekosten zijn één van de zwaarste kosten binnen het gezinsbudget. Heel wat gezinnen zijn dan ook op zoek naar manieren om bewuster om te gaan met hun energieverbruik en hierdoor te besparen op hun energiefactuur. Met een slimme wifi-gestuurde kamerthermostaat kunt je jouw energieverbruik precies afstellen naar je noden.

Laat jouw verwarming weten wat je verwacht en programmeer hem volledig naar je levensstijl. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin om je verwarming continu te laten werken. Via de handige weekschema’s kan je instellen dat de verwarming stopt wanneer je naar het werk vertrekt en hij automatisch opnieuw opstart, even voor je naar huis komt. Op die manier kom jesteeds thuis in een aangenaam warme woning.

Een slimme wifi thermostaat is hiervoor perfect geschikt. Maar hoe werkt dat nu precies?

Eigenlijk hoeft je jouw ketel alleen maar te verbinden met het internet. Jouw slimme thermostaat is uitgerust met een wifi-poort die de verbinding tot stand kan brengen.

Eens de verbinding met je centrale verwarming gemaakt is, kan de ketel met jou communiceren via een app voor smartphone of tablet, waar je je ook bevindt.

Terug naar overzicht

Een defect of onderhoud?

Ons team van vakmensen staat voor je klaar!

Je hebt een defect, je wenst een onderhoud van je verwarmingsketel, je gaat renoveren of bouwen…

Contacteer ons