Water filters en behandeling

Ontdek Schone En Gezonde Wateroplossingen voor Thuis

Bij Chauffage Verzelen begrijpen we dat de kwaliteit van het water in uw huis essentieel is voor uw comfort en welzijn. Daarom bieden wij een scala aan waterfiltratieoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor particuliere behoeften.

1. Sedimentfiltratie: Bescherm uw sanitair en verwarmingssystemen tegen schadelijke deeltjes met sedimentfiltratie. Deze methode verwijdert zand, slib en andere vuildeeltjes, waardoor uw installaties langer meegaan en de waterkwaliteit verbetert.

2. Actieve Koolstoffiltratie: Zuiver uw water van onaangename smaken en geuren met actieve koolstoffiltratie. Deze methode absorbeert chemicaliƫn, chloor en organische stoffen, waardoor uw water niet alleen helderder is, maar ook beter smaakt.

3. Waterontharders: Voorkom kalkaanslag in uw leidingen en apparaten met onze waterontharders. Door hard water om te zetten in zacht water, verlengt u de levensduur van uw sanitair en verwarmingssystemen, en geniet u van zachter water voor dagelijks gebruik.

4. Omgekeerde Osmose: Voor de ultieme zuivering biedt omgekeerde osmose een effectieve methode om onzuiverheden, bacteriƫn en zware metalen uit uw drinkwater te verwijderen. Geniet van puur en kristalhelder water rechtstreeks uit uw kraan.

Bij Chauffage Verzelen streven we ernaar om u op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een gezondere leefomgeving. Ontdek vandaag nog hoe onze waterfiltratiesystemen uw sanitair en verwarmingssystemen beschermen, terwijl u geniet van schoon en zuiver water in uw huis. Neem contact met ons op voor advies op maat en een vakkundige installatie.

Terug naar overzicht

Een defect of onderhoud?

Ons team van vakmensen staat voor je klaar!

Je hebt een defect, je wenst een onderhoud van je verwarmingsketel, je gaat renoveren of bouwen…

Contacteer ons