Particulieren


Wat kunnen wij voor jou doen?

Centrale verwarming in jouw nieuwe of te renoveren woning? Ook uw sanitaire installatie is bij ons in goede handen. Meer lezen »


Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor de toestellen en het plaatsen, onderhoud, herstellen en keuren van uw installatie,  en het afleveren van de nodige attesten. Meer lezen»


Onderhoud, keuring en herstelling

Het onderhoud (kuisen) of herstellen van jouw ketel of het keuren van jouw installatie of mazouttank… Meer lezen»Centrale verwarming in jouw nieuwe woning?

Ieder jaar plaatsen wij verwarmingsinstallaties in meer dan 100 woningen. Dit grote aantal kan alleen worden bereikt door tevreden klanten. Meer lezen »


Renovatie van jouw oude stookplaats?

Doe een beroep op onze know-how, op gebied van aanpassing van bestaande stookplaatsen, om een uiterst zuinige installatie te bekomen! Meer lezen »


Ook jouw sanitaire installatie is bij ons in goede handen

Materialen te bezichtigen bij de erkende groothandels in jouw streek, met interessante kortingen… Meer lezen »Onderhoud van verwarmingsketel?

Een goed onderhouden ketel behoudt zijn rendement, verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur. Meer lezen »


Premies bij bouwen of renovatie?

Wanneer u investeert in een energiezuinige woning, dan komt u in aanmerking voor een heel aantal premies en subsidies van verschillende overheden. Meer lezen »


Is uw woning toe aan een nieuwe ketel?

Of het nuttig is om uw oude ketel te vervangen door een moderne, zuinige cv-ketel hangt af van uw huidige installatie en van uw verbruik. Meer lezen »Verwarming voor dummies

Ieder huis beschikt over een verwarmingssysteem. Het is zo evident, dat we er soms niet bij stil staan. Meer lezen »


10 Weetjes over warmtepompen

Een lucht/water warmtepomp bestaat uit een warmtebron (buitenlucht), twee warmtewisselaars en een relatief kleine hoeveelheid elektrische energie. Meer lezen »


Een slimme thermostaat?

Met een slimme wifi-gestuurde kamerthermostaat kunt u uw energieverbruik precies afstellen naar uw noden. Meer lezen »Hoe kan je ons bereiken?

Chauffage Verzelen N.V. – Heirweg 175, 8710 Wielsbeke
Tel: 056/60.27.61 –Fax: 056/60.95.47 Meer lezen »


Veelgestelde vragen

Keuring voor eerste gebruik/bij wijziging verwarmingstoestel? Is controle van de particuliere stookolietank verplicht? Meer lezen »